ИТ-бизнес

Oberig IT - дистриб’ютор рішень Fidelis Cybersecurity в України, Грузії та країнах СНД

19 сентября, 2018. 09:09 За матеріалами Oberig IT
Компанія Oberig IT— Value Added Distributor підписала дистриб’юторську угоду з компанією Fidelis Cybersecurity – світовим лідером в області технологій виявлення спрямованих атак. В рамках дистриб’юторської угоди, команда Oberig IT займеться дистрибуцією і просуванням рішень компанії Fidelies на території України, країн СНД і Грузії.

Місія компанії Fidelis Cybersecurity  –  надати команді з ІТ безпеки комплексну, автоматизовану та інтелектуальну технологію для надійного захисту конфіденційної інформації, тому системи безпеки Fidelis забезпечують організаціям видимість, можливість аналізу та контролю мережі, що необхідні для управління сучасними загрозами та для запобігання незаконним вторгненням. Засновані на запатентованій платформі Fidelis Elevate ®, рішення безпеки здатні бачити, вивчати та зупиняти розповсюдження просунутих загроз в режимі реального часу, працюючи на сеансовому рівні, де і виникають сучасні загрози.

«Протягом останнього часу ми помітили великий інтерес до нового напрямку побудови захисту «Deception» – системи приманок і пасток інформаційної безпеки, –  коментує Сергій Сопронюк, Керівник відділу з розвитку бізнесу, компанії Oberig IT. – Тому поява в нашому портфелі рішення Deception Fidelis Cybersecurity, одного з лідерів в цьому напрямку, для нас є відповіддю на потреби ринку. Рішення дозволяє автоматично виявляти нові ресурси компанії, створювати приманки та пастки в автоматичному режимі, постійно відслідковуючи зміни, як в інфраструктурі, так і в хмарних сервісах компанії, повністю імітуючи інфраструктуру компанії».

“Компанія Fidelis  – лідер серед систем виявлення загроз і реагування на них, тому рішення даного вендора вдало доповнюють наш портфель з ІТ-безпеки. Останнім часом, аналізуючи тенденції ринку, ми бачимо зростаючий інтерес до виявлення направлених атак, і рішення компанії  Fidelis Cybersecurity є саме такими: в режимі реального часу забезпечують виявлення порушень та їх профілактики. Технологія спирається на емуляцію – підроблених активів, які виглядають і діють ідентично реальним активам, змішуючись з реальними інформаційно-технічними ресурсами корпоративної мережі. Команда Oberig IT націлена на професійне просування рішень Fidelis Cybersecurity шляхом розвитку партнерів-інтеграторів та потужній локальній експертизі “, – доповнила Тетяна Герасимчук, Комерційний директор, компанії Oberig IT.

Материалы по теме:
Комментарии: