Статті

Elcore Distribution - надійний партнер по впровадженню рішень ArcSight

13 марта, 2019. 09:03 За матеріалами Elcore Distribution
Комп'ютеризація сучасних бізнес-процесів вимагає максимальної прозорості, при цьому тільки адміністративні підходи до управління і планування вже не можуть гарантувати ефективності і своєчасності прийняття рішень. Сьогодні ми маємо ситуацію, коли точка зору ІТ фахівців у сфері інформаційної безпеки повинна не просто враховуватися при прийнятті важливих рішень, вона в деяких випадках має відігравати вирішальну роль.

Аналізуючи спектр всіх загроз в ІТ індустрії, характер, етапи побудови комплексних кібератак і швидкість: в деяких випадках мова може йти про буквально хвилини на реакцію, - ми бачимо, що кількість параметрів і подій, що потрібно аналізувати, вже давно вийшли за рамки можливостей ручної обробки фахівцями ІТ відділів. З кожним днем, все більше і більше компаній приходять до того, що дані процеси потрібно автоматизувати і без впровадження спеціалізованих систем моніторингу і реакції на події, що стосуються інформаційної безпеки, вже просто не обійтися.

Відповідаючи на ці виклики, свого часу з'явився цілий клас рішень від різних виробників, представлених сьогодні на ринку під абревіатурою SIEM (Security information and event management). Але безсумнівним лідером симпатій користувачів в цій області вже тривалий час залишається лінійка продуктів ArcSight від компанії Micro Focus (в недалекому минулому HPE). ArcSight дозволяє обробляти і корелювати до сотень тисяч подій за хвилину, маючи в своєму арсеналі найбільш велику кількість конекторів серед усіх існуючих конкурентів.

Враховуючи зростаючі потреби протидії в зв'язку з масовими цілеспрямованими атаками як на комерційні організації, так і на державний сектор, було прийнято рішення про необхідність сертифікації в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДСТСЗІ України) програмних і програмно-апаратних комплексів ArcSight, дозволивши таким чином впроваджувати ці рішення в державні установи, довіряючи захист їх ІТ інфраструктури світовому лідеру в області розробки програмного забезпечення.

В кінці 2018 року шлях сертифікації був успішно пройдений і на сьогоднішній день отримано сертифікати відповідності на такі продукти:

  • ArcSight Data Platform
  • ArcSight ESM Express
  • ArcSight ESM
  • ArcSight Investigate
  • ArcSight Reputation Security Monitor Plus
  • ArcSight Threat Detector
  • ArcSight User Behavior Analytics

Компанія Elcore Distribution, офіційний дистриб'ютор продуктів Micro Focus на території України, відкрита до співпраці і готова до спільної роботи по впровадженню продуктів Micro Focus!

https://elcore.ua/vendors/micro-focus/

elcore_set-1_02_01

Материалы по теме:
Комментарии: