Статті

Micro Focus веде підприємства в Епоху Цифрової Трансформації

22 марта, 2019. 09:03 За матеріалами Elcore Distribution
Теги: #Gartner, #CIO, #HPE, #DevOps, #Elcore
Рішення призначені для чотирьох ключових галузей, що мають найбільші перспективи в еру цифрової трансформації: корпоративні розробки, гібридне керування ІТ, прогнозна аналітика та безпека, ризики і управління.

Micro Focus оголошує про значні досягнення у багаторічній роботі по створенню і постачанні рішень, що спрямовані допомогти організаціям трансформувати свій бізнес відповідно до вимог динамічного ІТ-ринку. Об'єднавши передові галузеві знання в області програмного забезпечення в чотирьох основних напрямках: DevOps Enterprise, Hybrid IT Management, Predictive Analytics и Security, Risk and Governance, наразі, окремо взята компанія тепер володіє унікальними можливостями для вирішення всіх важливих аспектів цифрової трансформації підприємства, щоб допомагати клієнтам втілювати інновації швидше та з меншим ризиком. Згідно двом останнім звітам Gartner, існують ознаки того, що цифрова трансформація є пріоритетним завданням у 2019 році:

  • «Зростання є пріоритетом номер один для керівників, і багато хто розглядають бізнес в цифровому середовищі як основний засіб досягнення цілей зростання. Лише 33% підприємств змогли вийти на етап масштабування цифрового бізнесу». Getting to the Details of the Digital Platform: A Gartner Theme Insight Report, Білл Свантон, 7 грудня 2018 р.
  • «Тільки 4% організацій взагалі не мають цифрової ініціативи, що свідчить про перехід від «цифрового» в якості опції до «цифрового» в якості основної платформи». Smarter with Gartner, CIO Agenda 2019: Digital Maturity Reaches a Tipping Point, 16 жовтня 2018 року.

«Цифрова трансформація спонукає організації оцінювати ІТ з більш широкою перспективою, оскільки ефективна стратегія охоплює численний перелік в минулому розрізнених технологічних дисциплін та інвестицій», - сказав Том Гогуен, директор по продуктам в Micro Focus. «Передові організації сьогодні шукають повні набори рішень для досягнення більшої швидкості та гнучкості, що забезпечені високим рівнем захищеності та розвинутою екосистемою аналітики. Це необхідно для збалансування управління верхніми та нижніми рівнями без додаткового ризику починати все з нуля». 

Компанія Micro Focus розробила рішення, що призначені для цих чотирьох областей:

  1. Enterprise DevOps. Швидше створюйте та постачайте краще ПЗ.

Перемоги в гонці за інноваціями вимагають високошвидкісного підходу. Рішення Micro Focus розкривають можливості DevOps в гібридному ІТ-середовищі, швидко впроваджуючи інноваційні ідеї, щоб швидше поставляти безпечне програмне забезпечення та послуги.

  1. Hybrid IT Management. Запуск і перетворення.

ІТ-інфраструктури, послуги і навіть моделі закупівель дуже швидко еволюціонують. Максимізація вартості бізнесу та необхідність прискорення результатів змушують організації шукати нові способи інвестування, підштовхують використовувати переваги нових платформ: від контейнерів до загальнодоступних хмар та ІоT. Рішення Micro Focus допомагають організаціям запускати ITOps зі швидкістю DevOps, надаючи послуги «за необхідністю» і в той же час допомагають організаціям виконувати вимоги безпеки, відповідності та управління.

  1. Predictive Analytics. Своєчасний аналіз для прийняття рішень.

Масиви даних цінні тільки в тому випадку, якщо бізнес може розкрити ідеї, приховані в його надрах. Micro Focus допомагає використовувати машинне навчання для перетворення необмежених обсягів даних в точні, дієві, автоматизовані дані зі швидкістю вашого бізнесу. Бути в змозі робити прогнози, швидко і ефективно впливати на результати бізнесу за допомогою всебічного аналізу актуальної інформації в реальному часі.

  1. Security, Risk, and Governance. Захист найбільш важливого.

Застарілі програми та процеси (поряд з новими) сповнені непередбачуваних ризиків. Вимоги конфіденційності та відповідності ростуть. Micro Focus надає найширший в галузі набір інтегрованих рішень керування ризиками та управління з аналітичним підходом до забезпечення безпеки найбільш важливих даних - ідентифікацій, додатків і даних.

Надаючи цілісний набір рішень, які можна інтегрувати разом, і з уже існуючими успадкованими системами, компанія Micro Focus відрізняється тим, що її продукти найкраще відповідають поточній та майбутній корпоративній ІТ-реальності, причому, все це на ринку, де переважають точкові рішення, які часто не сумісні і повинні вирішити тільки конкретну частину загальних ІТ-потреб. Ширина портфелю, глибина аналітики і доведена здатність захищати найбільш важливі активи організації дають клієнтам Micro Focus впевненість в тому, що їм необхідне перетворення свого бізнесу на власних умовах, незалежно від того, де вони знаходяться в життєвому циклі ІТ. Кінцевий результат - велика швидкість і гнучкість з меншим загальним ризиком.

За останні 24 місяці на цьому шляху зроблено ряд цілеспрямованих кроків щодо розширення можливостей цифрової трансформації з Micro Focus. Щоб задовольнити найрізноманітніші, часто, складні вимоги, компанія дотримувалася поетапної стратегії. Важливим аспектом було зміцнення загального портфеля компанії за допомогою злиття і поглинань. Придбання виробника програмного забезпечення HPE стало важливим першим кроком для зміцнення загального портфоліо компанії, а наступні придбання додали глибин; в той же час оголошені раніше продажі дозволили компанії зосередитися на своїй основній стратегії, не перекладаючи негативний вплив на клієнтів. Зараз компанія активно реалізує агресивну стратегію розробки продуктів, таку як запуск підходу до модернізації основних бізнес-систем та анонсування нових рішень захисту даних для віртуалізованих і гібридних ІТ-середовищ; метою яких ставить розвиток своїх пропозицій і узгодження їх із загальною стратегією.

За матеріалам Micro Focus.

“Elcore - авторизований дистриб'ютор продуктів Micro Focus на території України”

https://elcore.ua/vendors/

elcore_set-1_02_02
Материалы по теме:
Комментарии: