Статті

Oberig IT - дистриб’ютор рішень Stonebranch в Україні та СНД

01 ноября, 2019. 09:11 За матеріалами Oberig IT
Компанія Oberig IT – Value Added Distributor підписала дистриб’юторську угоду з компанією Stonebranch на здійснення дистриб’юції і просування рішень компанії на території України та країнах СНД.

Рішення компанії Stonebranch – Workload Automation (WLA) дозволяє компанії автоматизувати робочі навантаження у динамічному режимі. Рішення відображають всі процеси у реальному часі з урахуванням адаптації під завдання і потреби бізнесу. Stonebranch WLA підтримує різні бізнес-додатки, робочі процеси, бізнес-системи та ефективно працює для будь-яких середовищ, включаючи гетерогенні середовища і дозволяє створювати сценарії для організації інтелектуальних складних процесів.

Основними рішеннями компанії Stonebranch є:

  • Universal Automation Center – це найсучасніше та ефективне рішення для автоматизації ІТ, яке дозволяє оперативно управляти бізнес-процесами з будь-якого пристрою. Універсальний центр автоматизації (UAC) об’єднує у собі інструменти, які дозволяють створювати динамічні сценарії для будь-яких процесів з урахуванням вимог безпеки та запитів бізнесу;
  • Universal Data Mover Gateway – рішення для автоматизації завдань з керування потоками даних компанії, яке дозволяє  підняти на новий рівень процес з переміщення даних, як усередині компанії, так і за межами периметру безпеки, при цьому забезпечуючи максимальний захист зазначених даних.

«Автоматизація ІТ – це ключ до успіху компанії у сучасному світі. Сучасна компанія використовує різні системи і сервіси для організації та забезпечення своїх бізнес-процесів. Кожне рішення вимагає певних зусиль і ресурсів для обслуговування. У підсумку виходить ситуація, коли ІТ-команда зайнята постійним рутинним процесом по обслуговуванню систем. Рішення Stonebranch допомагають компанії скоротити витрати і поліпшити якість обслуговування користувачів, дозволяючи вашому ІТ-відділу зосередитися на реалізації нових проектів відповідно до потреб бізнесу», – зазначив Тарас Залужний, Менеджер з розвитку бізнесу, Oberig-IT.

«Автоматизація у сучасному світі інформаційних технологій – це один з основних факторів прогресу в бізнесі і в державі. Тому наша компанія робить ставку на просування рішень Stonebranch – лідера в напрямку автоматизації ІТ процесів. За допомогою рішень Stonebranch та експертизи Oberig IT наші партнери-інтегратори отримають відмінний пул рішень для реалізації актуальних завдань по автоматизації організацій будь-якого масштабу », – зазначає Павло Назаревич, директор з розвитку бізнесу Oberig IT.

Компанія Stonebranch заснована в 1999 році зі штаб-квартирою в Альфаретта, штат Джорджія, США. Компанія надає сучасні програмні рішення для автоматизації, які надійно і безпечно спрощують критично важливі бізнес-процеси в складних ІТ-середовищах. Всі рішення компанії Stonebranch удостоєні численних нагород, що дозволяють в повній мірі оцінити внесок в автоматизацію ІТ і досягнення поставлених бізнес-цілей. Компанія відома, як постачальник потужних і доступних корпоративних рішень для розподілених систем, мейнфреймів.

Материалы по теме:
Комментарии: