Статті

Oberig IT підписала дистриб’юторську угоду з Skybox Security

23 августа, 2018. 09:08 За матеріалами Oberig IT
Компанія Oberig IT та компанія Skybox Security – новатор на ринку інформаційної безпеки, підписали угоду згідно з якої компанія Oberig IT отримала право дистриб’юції рішень вендора на території України, Молдови та Грузії.

Завдяки цій співпраці, компанія Oberig IT пропонує найкращі у своєму класі рішення по управлінню та захисту мережевих активів – потужний інструмент для автоматизації процесу аналізу ризиків та контролю відповідності (як міжнародним стандартам, так і власним політикам безпеки).

«Платформа Skybox Security є унікальною і вкрай необхідною на сьогоднішній день технологією. Вона надає можливість отримати реальний, відчутний результат службам ІТ та ІБ вже на етапі тестування, – коментує Сергій Сопронюк, Керівник відділу з розвитку бізнесу, компанії Oberig IT. – Я більше десяти років займаюсь розвитком рішень інформаційної безпеки на ринку України, працюючи в компаніях-інтеграторах, мав можливість працювати з різними технологіями ІБ, включаючи Skybox Secutity. На мій погляд, найближчим часом рішення Skybox Security стануть таким же стандартним елементом інформаційної безпеки, як антивірус, сканер вразливостей або міжмережевий екран».

Далі...

Комментарии: