Статті

Офіційний старт продаж нового iPad Pro 9,7" та оновлених MacBook та MacBook Air в Україні

28 апреля, 2016. 10:04 За матеріалами ERC
Теги: #Apple, #ERC, #iPad_Pro, #MacBook
Завтра, 29 квітня, в Україні стартує офіційний продаж нової моделі планшетного комп'ютера Apple iPad Pro 9,7”, а також оновлених ультратонких ноутбуків MacBook 12” та MacBook Air 13". Новинки вже доступні в магазинах авторизованих партнерів Apple, список яких можна знайти на сайті компанії ERC, офіційного дистрибутора техніки Apple в Україні.

Старт продажу оновлених MacBook та MacBook Air в Україні запланований лише за тиждень після офіційного повідомлення на сайті Apple. Певна затримка із запуском iPad Pro 9,7" в Україні пов’язана із необхідністю додаткової сертифікації.

Нагадуємо, щоб відрізнити офіційний iPad чи Мас від контрабандного, звертайте увагу на наявність гарантійного талону авторизованого дистрибутора ERC та інформаційні наліпки на коробках українською мовою, як того вимагає закон України «Про засади мовної політики». Повну інструкцію, як відрізнити офіційну техніку Apple від контрабандної, можна прочитати на сайті ERC.

Купуючи офіційну техніку Apple, клієнт отримує не лише якісне обслуговування за стандартами Apple, але, в разі необхідності, й кваліфіковану технічну підтримку та ремонт в авторизованих сервісних центрах.

Про нові продукти Apple

iPad Pro 9,7"

Новий iPad Pro з діагоналлю екрана 9,7 дюймів оснащений оновленим  дисплеєм Retina з технологією True Tone та швидкісним процесором A9X, що робить його таким же потужним як і великий iPad Pro 12,9".

Нова модель планшету Apple дозволяє знімати 4K-відео, робити «живі фотографії», має 12-мегапіксельну камеру iSight та 5-мегапіксельну передню камеру FaceTime. Новий iPad Pro 9,7 підтримує електронний олівець Apple Pencil та клавіатуру Smart Keyboard.

В Україні новий iPad Pro 9,7" буде доступний в усіх чотирьох кольорах: сріблястий, золотий, «сірий космос» та «рожеве золото» — за ціною від 19 399 грн за модель Wi-Fi 32 ГБ.

МасBook

Оновлені ультратонкі ноутбуки MacBook обладнані двоядерними процесорами Intel Core M шостого покоління з тактовою частотою до 1,3 ГГц та підтримкою технології Turbo Boost, яка збільшує частоту до 3,1 ГГц. Нові інтегровані графічні процесори Intel HD Graphics 515 забезпечують приріст графічної продуктивності на 25 %, а значно прискорені флеш-накопичувачі дозволяють виконувати щоденні завдання надзвичайно швидко.

MacBook — чудовий ноутбук на кожний день, особливо для роботи в дорозі завдяки автономній роботі до 10 годин.

Відтепер MacBook доступний і в новому кольорі «рожеве золото» за ціною від 43 599 грн.

Материалы по теме:
Комментарии: