Статті

Відкрито реєстрацію на Ukrainian IT Awards 2016

25 мая, 2016. 05:05 По материалам SoftServe
Розпочато прийом заявок на участь в Ukrainian IT Awards – щорічній церемонії нагородження найкращих фахівців української ІТ-галузі. Номінанти та переможці конкурсу – це люди, що задають нові вектори в українському та світовому ІТ, новатори, висококваліфіковані розробники, приклад для інших.

Реєстрація відкрита у 9 номінаціях:  Quality Assurance, Project Management, Software Engineering,  Software Architecture, Business Analysis, ІT Eduсation, UI Design, Product Management, Cyber Security. Останні дві номінації є новими для цьогорічної церемонії нагородження та свідчать про зростання кількості українських експертів у цих напрямках. Надіслати заявку на участь можна до 18 липня.

Традиційно, до складу журі конкурсу увійдуть провідні експерти галузі, представники найбільших ІТ-компаній та української бізнес-спільноти. Імена переможців Ukrainian IT Awards будуть названі на урочистій церемонії нагородження, що відбудеться 17 вересня у Києві одразу після завершення конференції IT Weekend Ukraine. Організатором IT Weekend Ukraine та Ukrainian IT Awards є SoftServe.

Реєструйся, аби потрапити до сузір’я найкращих українських ІТ-експертів!

Комментарии: