Статті

Захист веб-ресурсів за допомогою Grey Wizard

26 июля, 2018. 10:07 Владимир Людвиновский, Oberig IT
За даними досліджень, кіберзлочини входять в ТОП-3 корпоративних ризиків. Вони ж позиціонуються і як найбільш значний ризик для підприємств в довгостроковій перспективі.

В інтернет-епоху захист веб-сайтів від кібератак повинен бути головним пріоритетом для будь-якого онлайн-бізнесу, а також для всіх компаній, що обробляють конфіденційні дані або проводять фінансові операції. Надійна система безпеки веде до більшої довірі з боку клієнтів та економії коштів у разі фактичної атаки.

Для побудови надійної системи захисту веб-додатків потрібні як установка і налаштування складного устаткування великої вартості, так і участь кваліфікованих фахівців, які в свою чергу коштують досить недешево. Web Application Firewal (WAF) дозволяє запобігти крадіжці персональних даних, фінансовим махінаціям та промисловому шпигунству, надаючи інструменти для моніторингу та приведення корпоративної політики безпеки у відповідність до вимог регуляторів. Разом з тим, WAF не захищає від DDoS-атак, і тому компаніям доведеться купувати додаткове обладнання для усунення цієї проблеми. В таких умовах значний інтерес представляє комплексне і просте у використанні рішення від компанії Grey Wizard.

Читати далі на сайті компанії Oberig IT

Материалы по теме:
Комментарии: