Облака

Рішення Unitrends для резервного копіювання Office 365

09 августа, 2018. 10:08 За матеріалам Oberig IT
Американська компанія Unitrends спеціалізується на рішеннях в області резервного копіювання та відновлення інформації, а також хмарного резервного копіювання. Крім того, один із напрямів діяльності – захист від програм-вимагачів. Програмні рішення Unitrends призначені для компаній різних рівнів, масштабів і можливостей. У цій статті ми коротко розглянемо основні продукти виробника і приділимо особливу увагу рішенню Spanning Backup for Office 365, яке вже знайшло відгук у величезної кількості замовників на західних ринках.

Портфоліо продуктів

Unitrends випускає широкий спектр продуктів, як апаратних, так і програмних, серед яких особливо можна виділити наступні:

  • Unitrends Backup – система резервного копіювання, виконана у вигляді готового, попередньо налаштованого віртуального пристрою, який можна розгорнути або в локальному гіпервізорі, або в хмарі. Unitrends Backup – це сучасна платформа для виконання операцій резервного копіювання та відновлення з підтримкою всіх популярних платформ, середовищ віртуалізації, додатків і БД. Продукт дозволяє об’єднати корпоративне резервне копіювання, детектування шкідливих програм-шифрувальників і безперервність бізнесу в потужну платформу «все-в-одному».
  • Recovery Series Backup Appliances – реалізація можливостей і функціонала Unitrends Backup у вигляді фізичного пристрою. Модельний ряд Recovery Series складається з 12 готових «з коробки» пристроїв, які забезпечують можливість зберігання від 2 до понад 100 ТБ резервних копій в залежності від обраної моделі.
  • VM Backup Essentials (vBE) – інтегроване віртуальний пристрій, що забезпечує найменшу сукупну вартість володіння (TCO), оскільки включає в себе операційну систему, систему безпеки, програмне забезпечення для резервного копіювання, WAN-оптимізацію, реплікацію і роботу з хмарами.
  • Boomerang for VMware Disaster Recovery – програмне рішення для виконання реплікації в публічні хмари AWS або Azure. Надає можливість легко налаштовувати і виконувати сценарії аварійного відновлення, операції тестування DR-планів, або здійснювати міграцію віртуальних машин в хмару і назад. Дозволяє значно скоротити витрати і час на процес відновлення після збоїв.
  • Spanning Backup for Office 365 – дозволяє легко і швидко відновлювати втрачені листи, календарі або цілі поштові скриньки Exchange Online, файли з OneDrive для бізнесу та інформацію SharePoint Online за лічені хвилини. Необмежене зберігання в хмарі означає, що ваші дані будуть там, коли вам це потрібно, незалежно від того, скільки пройшло часу з того моменту, коли користувачі видалили дані, а потім зрозуміли, що ці дані їм все-таки потрібні.
  • Disaster Recovery Planner – безкоштовний онлайн-інструмент, який допомагає створювати, настроювати і безпечно зберігати свій власний план DR.

Далі...

Материалы по теме:
Комментарии: