ИТ-бизнес

Компанія Wheel System продовжує свою роботу під брендом – Fudo Security

Починаючи з 4 вересня 2018 року, компанія Wheel System – провідний постачальник інноваційних рішень в області ІТ-безпеки, яка спеціалізується на управлінні привілейованим доступом та моніторингу привілейованих сесій, продовжує свою роботу під брендом – Fudo Security.

Своє прагнення до змін у компанії пояснили стрімким розвитком компанії та потребою побудови нових бізнес-процесів: відтепер діяльність компанії зосереджується виключно на ринку управління привілейованим доступом.

Місія компанії полягає у створенні інноваційних продуктів, які допомагають компаніям боротися проти зловживань з привілейованих доступом.

Fudo PAM дозволяє відстежувати, контролювати і записувати всі сеанси віддаленого доступу до ІТ-інфраструктури та поєднує в собі інновації та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, досвід користувачів разом із просунутим функціоналом безпеки. 

Детальніше...

Про компанію

Компанія Wheel Systems це провідна компанія, яка займається перевіркою ідентифікаційної інформації, і є однією з найменших у світі компаній, що розташовані у вищих ешелонах галузі. Серед їх глобальних клієнтів – фінансові установи, енергетичні компанії, а також державний сектор. Їх канали розповсюдження охоплюють мережу з 80 партнерів у 30 країнах.

Материалы по теме:
Комментарии: