ИТ-бизнес

Oberig IT - дистриб’ютор рішень Norton by Symantec в України, Грузії та СНД

29 ноября, 2018. 06:11 По материалам Oberit IT
Компанія Oberig IT - Value Added Distributor підписала дистриб’юторську угоду з компанією Norton by Symantec. В рамках угоди, команда Oberig IT займеться дистрибуцією і просуванням рішень компанії Norton Security на території України, країн СНД і Грузії.

Рішення Norton by Symantec поєднують високий рівень безпеки і продуктивності зі інтуєтивно зрозумілим інтерфейсом для захисту пристроїв від сучасних складних загроз.

Продуктова лінійка Norton by Symantec включає в себе широкий асортимент рішень для захисту робочих станцій, мобільних пристроїв під управлінням різних операційних систем і платформ.

«Продукти Norton by Symantec по праву займають одне з провідних місць серед рішень щодо захисту невеликих мереж і парку домашніх пристроїв, – коментує Андрій Ульянов, керівник відділу по роботі з малим та середнім бізнесом, Oberig IT. Вони характеризуються першокласним захистом, єдиною ліцензією для багатьох операційних систем: Windows (включаючи 10-у версію), Android, Mac і iOS, високою продуктивністю та мінімальним споживанням ресурсів девайса. Ми раді офіційно представити Norton Security в Україні і впевнені, що рішення щодо захисту Norton by Symantec будуть однозначно мати попит українськими користувачами».

Команда Oberig IT планує активно розвивати партнерську мережу і активно брати участь у просуванні рішень, які дозволять посилити позиції продукту на ринку: з одного боку, залучити до співпраці нових партнерів, а з іншого – вирішити одну з важливих завдань, яка актуальна сьогодні для багатьох користувачів – забезпечити якісний та надійний інформаційний захист.

Поставки електронних ключів Norton by Symantec - всесвітньо відомого вендора антивірусного захисту будуть реалізовуватися за допомогою https://estore.oberig-it.com

За більш детальною інформацією та з питань розміщення замовлень рішеннь Norton by Symanteс, Ви можете звернутися до менеджерів компанії Oberig IT

Материалы по теме:
Комментарии: