ИТ-бизнес

Oberig IT стала дистриб’ютором рішень компанії High-Tech Bridge

30 августа, 2018. 11:08 За матеріалами Oberig IT
Компанія Oberig IT – Value Added Distributor, підписала дистриб’юторську угоду з компанією High-Tech Bridge – глобальним постачальником сервісів тестування безпеки мобільних та веб-додатків. Згідно угоди, компанії Oberig IT надається право на дистриб’юцію рішення компанії вендора (платформа з тестування безпеки додатків ImmuniWeb) на території України, Грузії та Молдови.

«Наш портфель поповнився потужними рішеннями в актуальній сфері автоматизації сканування веб-додатків та виявлення веб-вразливостей,— коментує Сергій Сопронюк, керівник департаменту з розвитку бізнесу Oberig IT— Платформа ImmuniWeb® використовує механізм машинного навчання та штучний інтелект для автоматизації та прискорення тестування безпеки додатків. Завдяки тому, що її доповнює гнучке та ефективне сканування фахівцями компанії High-Tech Bridge, ця платформа виявляє вразливості найвищого рівня і виключає хибнопозитивні результати на рівні SLA. Ми впевнені, що досвід команди Oberig IT у  розвитку каналів продажів дозволить успішно представити рішення High-Tech Bridge на ринку».

Команда Oberig IT вже розпочала розвивати партнерську мережу та планує активно допомагати партнерам у просуванні рішення платформи ImmuniWeb. Завдяки співпраці з компанією High-Tech Bridge партнери отримають виграшну комбінацію: конкурентоспроможне рішення на ринку кібербезпеки, маркетингову та  технічну підтримку, а також навчання технічних фахівців від  команди Oberig IT.

Павло Назаревич, директор з розвитку бізнесу Oberig IT, коментує старт співпраці з High Tech Bridge: «Платформа ImmuniWeb є світовим лідером у галузі автоматизації сканування веб-вразливостей. Багато світових компаній використовують ImmuniWeb для сканування веб-ресурсів різного масштабу.  Саме тому ми зупинилися на організації стратегічної співпраці з High Tech Bridge. Наші технічні експерти вже готові ознайомити партнерів та кінцевих споживачів з перевагами платформи ImmuniWeb».

Про компанію

High-Tech Bridge SA це компанія, яка працює у галузі веб-безпеки зі штаб-квартирою в Женеві, Швейцарія та філіалом в Сан-Франциско, Каліфорнія. Вона була заснована в 2007 році та займалася переважно тестуваннями на проникнення та мережевою безпекою.  Дослідження, що було проведене Frost & Sullivan, назвало High-Tech Bridge лідером в індустрії та найкращим в Європі постачальником послуг етичного хакінгу та тестувань на проникнення.

High-Tech Bridge офіційно запустила свою платформу з тестування безпеки додатків ImmuniWeb на форумі InfoSecurity Europe 2014. Ця платформа базується на концепті гібридної експертизи веб-безпеки, що поєднує ручне тестування на проникнення та кероване сканування на вразливості в реальному часі. Ще до офіційного запуску платформи ImmuniWeb Demo, її протестував Грем Клалі та інші експерти з безпеки. Замовниками High Tech Bridge є світові компанії різного масштабу.

Комментарии: