Статті

COSMONOVA|NET: всеукраїнське визнання в номінації «Рішення року в області медіа» по версії «Telecom Awards» 2017!

22 сентября, 2017. 11:09 По материалам COSMONOVA|NET
Менеджмент технології, маркетинг інновації, конкурентна боротьба, законодавчі процеси і ініціативи підприємців та держави, все це – три насичені дні на міжнародній конференції «Telecom Ukraine» 2017, в сонячній Одесі!

«Telecom Ukraine» 2017 це унікальна платформа, яка консолідує різноманітні формати і заходи, для ефективного спілкування міжнародних виробників і постачальників сучасного, телекомунікаційного обладнання, профільних асоціацій і громадських організацій, національних регуляторів і влади - з галузевими вітчизняними, та світовими підприємствами!

«TU 2017» це глобальний обмін досвідом в розвитку телеком-галузі, та встановлення нових партнерських стосунків, для співпраці лідерів думки,   та церемонії нагородження, кращих компаній і персоналій галузі «Telecom Awards».

Цього року українська компанія COSMONOVA|NET отримала почесну відзнаку і нагороду «Telecom Awards», по версії «Краще інноваційне рішення для ринку медіа», а саме - за національне лідерство серед компаній, що доставляють сигнал TV наземним шляхом, без використання супутника! 

ChannelForIT сердечно вітає COSMONOVA|NET з перемогою!
Комментарии: