Статті

В Україні почали навчати професіям майбутнього: відкрито Kyiv Cyber Academy

02 сентября, 2016. 10:09 За матеріалами KCA
Теги: #Big_Data, #internet
В Україні розпочав роботу новий сучасний приватний освітній заклад Kyiv Cyber Academy. Він спеціалізуватиметься на навчанні та дослідженнях в ключових напрямках, які сьогодні визначають професії майбутнього: Big Data (великі дані), Artificial Intelligence (штучний інтелект), Internet of Things (Інтернет речей), Robotics (робототехніка).

Крім того, Kyiv Cyber Academy планує приділити велику увагу гуманітарним дисциплінам, адже розвиток кібер простору і новітніх технологій докорінно змінює і соціальні відносини. Але почне роботу заклад з навчання студентів спеціалізованим всесвітньо визнаним кваліфікаціям за сертифікаційними програмами з кібернетичної безпеки.

Як зазначив Олексій Барановський, СЕО Kyiv Cyber Academy: «Ми обрали кібербезпеку для початку нашої діяльності з огляду на невпинне зникнення кордонів між реальним та віртуальним середовищами. Вже не існує окремо «реального» та «віртуального» світів, а є один світ, в якому безпека є основою будь-якого подальшого розвитку. Крім того, в світі, і Україна не є виключенням, існує  великий попит на фахівців з кібербезпеки міжнародного рівня, і наша академія є єдиним навчальним закладом в Україні, яка готує саме таких фахівців за визнаними міжнародними стандартами,  і ці програми вперше стали доступні для студентів, адже раніше на них можна було потрапити лише вже маючи відповідний досвід роботи».

Про плани Kyiv Cyber Academy красномовно свідчить місія цього навчального закладу: “забезпечувати навчання світового рівня для студентів, які хочуть стати професіоналами в світі, який залежить від використання можливостей кібер простору”.

Дізнатись більше про Кyiv Cyber Academy можна на сайті www.kyivcyberacademy.com 

Контактна особа:  Інна Западловська, 044 237 03 66, 093 990 81 03,  [email protected]  

Комментарии: