Статті

"Tenable.ad - запобігання та блокування атак на Active Directory до їх успішної реалізації"| 25.05.2021

21 мая, 2021. 09:05 Oberig IT
Теги: #SIEM, #Tenable
Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі компанії Tenable: "Tenable.ad - запобігання та блокування атак на Active Directory до їх успішної реалізації". Рішення Tenable.ad дозволяє безперервно виявляти та запобігати атакам на Active Directory без агентів, привілеїв і затримок. Приєднуйтесь до вебінару, під час якого експерти з безпеки Tenable представлять рішення Tenable.ad.
Зареєструватися
на вебінар

При реєстрації на вебінар, незалежно від того, змогли Ви прийняти в ньому участь чи ні, Вам буде відправлений відеозапис і додатковий контент за рішенням.
Вівторок, 25.05.2021

12:00 Central European Time (CET)

План вебінару:
Виявлення та пріоритизація слабких місць в Active Directory. 
Виявлення атак Active Directory, таких як DCShadow, брутфорс, розпилення паролів, DCSync і т.д. 
Поліпшення та прискорення реагування на інциденти шляхом інтеграції даних про безпеку Active Directory з Tenable.ad з вашими платформами SIEM, SOAR  та/або SOC. 
Сесія питань і відповідей
Спікер: Sylvain Cortes - Security Evangelist

Вебінар буде корисний фахівцям в області інформаційної безпеки та ІТ, відповідальним за розуміння поверхні атаки своєї організації, вразливостей і неправильної конфігурації.

Tenable.ad підсилює та постійно контролює захист Active Directory для зменшення загроз, виявлення атак і гарантування безпеки.  Active Directory (AD) є поширеною метою зловмисників для підвищення привілеїв, отримання адміністративних облікових даних, використовуючи відомі недоліки та помилки в конфігураціях.

Oberig IT - офіційний дистрибутор рішень Tenable.
З питань проведення індивідуальної демонстрації, пілотного тестування рішень Tenable та організації партнерських тренінгів звертайтеся, будь ласка до нашої команди в Україні:
[email protected], +38 099 427 94 04
Материалы по теме:
Комментарии: