Безопасность

WebEx крокує світом

Сергій Мартинчук, country менеджер Cisco: “Cisco зосереджена на тому, щоби пом’якшити негативний вплив епідемії коронавірусу на її замовників і співробітників. Для нас честь, що в цей важкий час наші технології допомагають людям залишатися на зв’язку. І ми пишаємося нашими працівниками, які цілодобово забезпечують доступність платформи Webex тим, хто її потребує.

Трафік на шляхах, що з'єднують китайських користувачів Webex з їх робочими місцями, збільшився в 22 рази. Ми також спостерігаємо зростання кількості користувачів у 4–5 разів і збільшення тривалості Webex-конференцій у Японії, Південній Кореї та Сінгапурі. Середній час, який користувачі проводять у відеоконференціях Webex, більш ніж подвоївся. Щоби підтримати тих, хто працює з дому, ми пропонуємо підприємствам у найбільш постраждалих країнах безкоштовний доступ до Webex, а також необмежений доступ існуючим клієнтам у цих країнах. Ми дбаємо про безпеку людей, і наші думки — з тими, кого зачепила епідемія.

У лютому ми повідомляли, що в постраждалих країнах кількість безкоштовних реєстрацій в Webex збільшилася в семеро проти показників до епідемічного спалаху. За перший тиждень березня цей тренд не змінився: ми продовжуємо спостерігати 700% ріст безкоштовних реєстрацій. Динаміка використання Webex прискорюється слідом за пандемією.”

Материалы по теме:
Комментарии: