Начальник відділу інформаційної безпеки

Дата:30 Марта, 2022
Работодатель:CREDITWEST BANK JSC
Город:Киев
Квалификация:Повна вища технічна освіта;
Досвід роботи у банківській системі у сфері інформаційних технологій та інформаційної безпеки не менше 1 року.
Знання законів України у сфері банківської діяльності та інформаційних технологій й інформаційної безпеки, міжнародних та національних стандартів у сфері інформаційної безпеки та ISO2700;
Розуміння принципів банківської справи та забезпечення мінімізації операційно-технологічних ризиків Банку з точки зору інформаційної безпеки, враховуючи міжнародні стандарти щодо інформаційної безпеки у банках.
Задачи:Розробка та впровадження системи управління інформаційною безпекою в Банку відповідно до Постанови НБУ від 28.09.2017 № 95.
Розробка внутрішніх нормативних документів щодо створення та функціонування системи управління інформаційною безпекою Банку.
Здійснення моніторингу законодавства та нормативних документів з питань інформаційної безпеки шляхом відстеження змін, аналіз змін та необхідності подальшого їх врахування у функціонуванні системи управління інформаційною безпекою Банку.
Захист інформаційних ресурсів Банку, своєчасне виявлення і управління інцидентами інформаційної безпеки.
Моніторинг стану інформаційної безпеки Банку.
Виконання обов'язків адміністратора інформаційної безпеки НБУ.
Впровадження систем контролю доступу працівників до ресурсів інформаційних систем Банку.
Здійснення і контроль розмежування доступу персоналу до інформаційних ресурсів Банку, технологічного моніторингу, організація їх розробки або придбання, тестування, адміністрування.
Контакты:https://rabota.ua/company810519/vacancy9068324