Начальник департаменту централізованих ІТ сервісів

Дата:23 Мая, 2022
Работодатель:ГРУПА НАФТОГАЗ
Город:Киев
Квалификация:Вища освіта (магістр з інформаційних технологій);
Відмінне розуміння українських, європейських та міжнародних інженерних стандартів та передового досвіду для ІТ систем і процесів та електронного обміну даними;
Добрі знання фінансового та управлінського обліку;
Добре знання методологій оцінки інвестицій;
Щонайменше 10 років досвіду роботи у сфері інформаційних технологій (у корпоративній чи консалтинговій ролі);
Не менше 7 років досвіду роботи у сфері управління ІТ великою компанією (більше 500 працівників);
Досвід роботи в газовій або електроенергетичній галузі;
Знання англійської мови на рівні Advanced.
Задачи:Розробка планів проектування, впровадження та підтримки ІТ інфраструктури, контролює їх виконанням, проводить технічну політику по вибору відповідних програмних, апаратних та організаційних засобів в апараті управління та філіях Товариства.
Планування, організація і координація робіт з впровадження сучасних рішень у галузі інформаційних технологій, в частині, яка стосується ІТ інфраструктури, на об'єктах АТ «Укргазвидобування».
Розробка планів впровадження нових рішень у галузі ІТ, організаційно-технічних заходів щодо підвищення ефективності використання ІТ, в частині, яка стосується ІТ інфраструктури.
Бере участь у розробці та впровадженні планів з реструктуризації, реінжинірингу та оптимізації бізнес-процесів, організаційних змін, реформування підрозділів, та підвищенню рівня інформаційної безпеки Товариства.
Приймає участь у розробці річного бюджету департаменту диспетчеризації виробництва виходячи з потреб бізнес підрозділів, інвестиційних програм, стратегічного плану розвитку Товариства.
Організація планування та контроль за використанням фінансових коштів, які виділені на впровадження та супроводження проектів департаменту диспетчеризації виробництва в апараті управління та філіях Товариства
Контакты:https://rabota.ua/company2661158/vacancy9165937