Керівник IT відділу

Дата:3 Января, 2023
Работодатель:Пан Курчак, ТОВ, Агропромислова група
Город:Луцьк
Квалификация:Контролює своєчасне усунення несправностей роботи комп'ютерної техніки та програмного забезпечення — постійна безперебійна робота мережі та програмного забезпечення.
Контроль за підготовкою автоматизованих робочих місць — виконання нормативу години на створення робочого місця працівникові та усунення несправностей через сервіс деск.
Контроль та своєчасне усунення несправностей у всій ІТ системі: сервери, сайти, 1с, Бітрікс, Е-docs і т.д. — відсутність несправностей у програмах звинувачення системного адміністратора, браку місця на сервері, відсутності інтернету.
Забезпечення захисту даних користувачів системи та баз даних підприємств — постійне наявність резервних копій ключових систем.
Своєчасне виконання завдань згідно з планом розвитку ІТ інфраструктури компанії – відсутність порушень дедлайнів.
Облік матеріалів та обладнання - результат ревізії основних засобів 1-2 рази на рік.
Задачи:Повноцінна заміна IT-директора у разі його відсутності: відпустка, відрядження, перебування на віддалених об'єктах під час виконання робочих завдань;
Управління IT-відділом: 5 сис.адмінів + аутсорсінг (програмісти 1С, провайдери, вебдизайнери, надавачі послуг), вирішення технологічних завдань.
Розробка IT-інфраструктури та інформаційної стратегії компанії на основі передових технологій.
Управління системою технічної безпеки та захисту інформації.
Забезпечення безперебійної роботи локальних мереж, периферійних пристроїв, серверів підприємств, робочих місць користувачів локальної мережі.
Забезпечення захисту даних користувачів системи та баз даних підприємств у цілому. Розробка та реалізація заходів щодо захисту та збереження інформаційних технологій у компанії, супровід розроблених та впроваджених програм.
Контакты:https://rabota.ua/ua/company3593146/vacancy9361467