Статті

Представництво «Microsoft» в Україні очолив Ян Пітер де Йонг

07 февраля, 2019. 10:02 По материалам Microsoft
Теги: #Microsoft
Компанія «Microsoft» анонсувала призначення Яна Пітера де Йонга (Jan Peter de Jong) на посаду генерального директора (Country Manager) представництва «Microsoft» в Україні з 1 лютого 2019.

У своїй ролі Ян Пітер відповідатиме за стратегічне зростання, трансформацію українських клієнтів та партнерів, а також посилений фокус на цифровізацію країни.

«Я схвильований тим, що буду очолювати представництво «Microsoft» в Україні. Ринок України важливий і зростаючий регіон у Центральній та Східній Європі. Я з нетерпінням чекаю на початок спільної роботи з командою в Україні, з клієнтами та партнерами «Microsoft», а також з урядом і суспільством для подальшої цифровізації країни», — зазначив Ян Пітер.

Ян Пітер має більш ніж 20-річний досвід роботи у сфері продажів, управління IТ-послугами і цифровою трансформацією. Ян Пітер пропрацював понад 5 років у регіоні Центральної та Східної Європи та в Україні. 

У той самий час, корпорація висловлює подяку Георгію Ранделову (George Randelov), котрий більше року виконував обов'язки генерального директора «Microsoft» в Україні, поєднуючи зі своєю основною посадою Регіонального директора з питань державного сектора 24 країн регіону Центральної та Східної Європи.

Комментарии: